Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Water

Van houtlook regentonnen tot tuinslangen en zwembaden!

Hou je tuin groen met de juiste tuinbewatering

Sproeien, bloeien en groeien

Veel tuinliefhebbers willen lekker loungen in de tuin of de warmte voelen van een heater of haard, maar de actieve tuiniers willen de tuin vooral goed verzorgen of hebben zelfs een tuinvijver. De juiste producten voor een goede tuinbewatering zijn voor dé actieve tuinonderhouder dan ook een must. Lees meer »

Perfect groen met tuinsproeiers

Op de warmere droge dagen kan de tuinslang uit de schuur en sproei je regelmatig om de frisse groene tuinkleur te houden. Alles blijft groeien en bloeien als je de tuin met regelmaat van genoeg water voorziet. Met Hozelock en Talen Tools gebruik je de juiste bewateringssystemen om op een goede manier te sproeien.

Stijlvolle of functionele regentonnen

Met een trendy houtenlook regenton voeg je sfeer toe aan jouw tuin en vang je bovendien het regenwater gemakkelijk op. Ook als het alleen op de functionaliteit aankomt vind je bij Amazer! genoeg producten naar jouw wens.

Met de verschillende formaten vijverfolie van Hozelock vorm je een stevige basis die zich goed aanpast aan de vijvervorm die jij wil. Met onze vijverpompen hou je het ook nog schoon. Dus hou je vijver netjes en maak het de eyecatcher van jouw tuin


Advies op maat?

We denken graag met je mee! Bel of mail ons of maak gebruik van onze chatfunctie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...