Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Laser spots

De donkere dagen met kerst staan sneller dan je denkt voor de deur. In ons kerstassortiment van Amazer! vind je vanaf dit jaar ook onze eigen laserverlichting. Amazer! wil met zijn eigen variërende laserverlichting de sfeer in deze dagen flink verhogen en zorgen dat jij flitsend kan uitpakken voor de kerstversiering van dit jaar.

Lees meer »

Waterdichte laserkerstverlichting

De laserverlichting van Amazer! is er voor gemaakt om de kille, koude en natte kerstdagen te weerstaan. Met een certificering tot IP65 is de laserverlichting stof- en sproeidicht. Ongeacht bijna elke temperatuur blijft de laserverlichting shows projecteren, zelfs als de temperatuur 30 tot 40 graden onder nul zakt. Met de aanschaf van deze laserverlichting kun je er jaren mee vooruit, want de verwachte levensduur is 20.000 branduren voor de LED-verlichting. 

Speelse kerstpatronen

In de klassieke groen rode kerstkleuren projecteer je verschillende kerstpatronen op je voorgevel of huis. De sneeuwvlokjes, kerstmannetjes en kerstklokjes verschijnen door de scherpe laserverlichting helder op de plek waar jij het wil. Bovendien vind je in ons aanbod ook de klassieke warm witte LED-laserverlichting die artistieke sneeuwvlokjes laseren.

Fairybell en Montejaur

Vind je de laserverlichting toch wat te overheersend en ga je liever voor een andere kerstversiering? Je vindt een dubbel aanbod met vlaggenmastverlichting van het Nederlandse Fairybell en het Zweedse merk Montejaur. Of kijk eens naar de producten van Christmas United, als je een indoor kerstversiering zoekt.

Rode/groene spikkels
€ 39,99
rode/groene/blauwe/witte sneeuwvlokken
€ 44,99
Witte sterren
€ 44,99
Rode/groene/blauwe/witte sterren
€ 44,99
Warm witte sterren
€ 44,99
Warm witte maan/sterren
€ 44,99
Witte sneeuwvlokken
€ 49,99

Niet In Voorraad

Groene spikkels
€ 54,99
Rode spikkels
€ 54,99
Rode/groene sterren/sneeuwvlokken
€ 59,99
Loading...
Bezig met laden...