Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Fairybll

Snel en eenvoudig een grote opvallende verlichte kerstboom in je tuin of voor jouw pand? Maak kennis met de kerstverlichting van Fairybell®. Bij Amazer! bieden we verschillende soorten en maten waardoor iedereen er sfeervol bijzit op de donkere en koude Kerstdagen.

Lees meer »

Deurkerstboom voor een warm welkom

Een kerstboom op je voordeur? Het Nederlandse merk Fairybell ontwikkelde een model dat op maat is gemaakt van een standaard voordeur in Nederland. Door de aanschaf van deze deurkerstboom geef jij ieder bezoek op een kille Kerstavond of een koude 1e of 2e Kerstdag een warm en licht welkom in je huis.

Buiten kerstverlichting voor de perfecte Kerstambiance

Toch meer liefhebber van het kerstboomformaat? Bij Amazer! bieden we ook een Fairybell kerstboom-model die het echte kerstgevoel uitstraalt. Deze kerstboom beschikt over 250 warm witte LED-lampjes, om de juiste ambiance te creëren in jouw tuin of op je terras. Met een hoogte van 1,85 meter kun je zelfs overwegen om het balkon in kerstsferen om te dopen.

Vlaggenmast kerstboom: pak jij het groots aan?

Ben jij zo’n kerstliefhebber dat je hele tuin in het teken mag staan van kerst? Met de vlaggenmast kerstboom van Fairybell pak je groots uit. Met 400 LED lampjes en een hoogte van 4,2 meter haal je een unieke kerstversiering de tuin in. Het unieke Fairybell-systeem geeft de kerstboom aan alle zijden hetzelfde lichteffect. Én bij deze kerstboom leveren we altijd een vlaggenmast mee. De eveneens meegeleverde metalen grond-pin zorgt er voor dat je de boom in het gras, zand of tussen de tegels kan plaatsen.

Gebruiksgemak, uniek design en kwaliteit

Zoals je in de instructiefilmpjes ziet: de licht kerstbomen van Fairybell zet je in een handomdraai op. Het gebruiksgemak, het unieke design en de weerbestendige kwaliteit maken van dit Nederlandse merk een waardevolle toevoeging tijdens jouw Kerst.

De Fairybell kerstbomen kun je op dit moment al in diverse varianten bij ons bestellen. Vanaf eind oktober / begin november brengen we je bestelling bij jouw thuis. Als je er op tijd bij bent, ben je verzekerd van prachtige en eenvoudig te gebruiken kerstverlichting om de kerst heerlijk te vieren.

Advies op maat?

Bel of mail ons of maak gebruik van onze chatfunctie. We denken graag met je mee!


Loading...
Bezig met laden...