Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Nordik Lights kerstverlichting

Het merk Nordik LIghts is een trotste leverancier van sfeervolle buiten kerstverlichting, waarbij de mogelijkheden letterlijk tot grote hoogte reiken. Heb jij een vlaggenmast in de tuin die je tijdens de frisse kerstdagen wilt opfleuren met een warme LED verlichting? Dan krijg je bij Norik Lights veel keuzes als het gaat om het formaat dat jij nodig hebt.

Lees meer »

Een immense vlaggenmast kerstboom

Bij Nordik Lights schrikken ze niet van een metertje hoger. In onze webshop kun je voor de buiten kerstverlichting terecht tot 8 meter hoogte. Dit model geeft jouw tuin uitzonderlijke verlichting door de 640 LED lampjes die je om de vlaggenmast bevestigt. Een besneeuwde tuin zou het sprookjesachtige beeld helemaal af maken.

Duurzame buiten kerstverlichting

Door het gebruik van duurzame LED techniek wil het merk Nordik Lights zo milieuvriendelijk mogelijk te werk gaan. Omdat de LED lampjes voor een deel aan elkaar zijn gekoppeld, wordt er energiezuiniger met het vermogen om gegaan. Zo is de buiten kerstverlichting voordeliger voor de portemonnee en beter voor het milieu.

Eenvoudig op te zetten en te installeren

Bekijk het instructiefilmpje van Nordik Lights en zie hoe snel en eenvoudig jij jouw hoge vlagenmast van extra sfeer voorziet. Door het ingenieuze systeem zorg jij binnen een mum van tijd voor een echte eyecatcher voor in je tuin, op je terras of in het weiland. 

Het lichte gewicht (rond de 5 kg) maakt het opzetten ook nog een stukje makkelijker. Met tentpinnen laat je de vlaggenmastverlichting strak gespannen staan, waardoor je een stevige bries ook te slim af bent. Bovendien zorgen de kleine lampjes er voor dat de wind moeilijk vat op ze krijgt.

De Nordik Lights vlaggenmast kerstbomen bestel je op Amazer! in verschillende hoogtes. Kies de hoogte die bij je vlaggenmast hoort en ga met een goed gevoel en de juiste ambiance de kerstdagen in.

Advies op maat?

Wil je advies over onze Nordik Lights buiten kerstverlichting? Bel of mail ons of maak gebruik van onze chatfunctie. We denken graag met je mee!

H180 CM

Normale prijs: € 119,00

Special Price € 74,99

H180 - D90 CM

Normale prijs: € 129,99

Special Price € 89,99

H400 X D200 cm

Normale prijs: € 189,99

Special Price € 125,99

H300 X D150 cm

Normale prijs: € 194,99

Special Price € 144,99

H400 X D200 cm

Normale prijs: € 229,00

Special Price € 199,99

H800 X D400 cm

Normale prijs: € 349,99

Special Price € 209,99

Loading...
Bezig met laden...