Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Speelgoed

Mooi weer! Ga buiten lekker glijden, rijden en springen!

Laat je kinderen buiten spelen

Geen verveling met ruime keuze aan speelgoed

Op Amazer! vind je een variërend aanbod speeltoestellen, waarmee jouw kinderen heerlijk buiten spelen. Glijden van de kunststof glijbanen, lopen met een originele retro roller, springen op de trampoline of jezelf verstoppen in het tuinhuisje; talloze mogelijkheden om je kinderen een fijne buitentijd te geven. Uren plezier met ons breed assortiment aan speelgoed en speeltoestellen. Lees meer »

Speeltafels, glijbanen en zandbakken

Ook al wint de elektronische gamewereld terrein, buiten spelen blijft áltijd leuk. Zeker met een vrolijk kunststof speelhuisje, een speeltafel of een zandbak waar je de mooiste zandkastelen maakt.

Geef het ultieme cadeau aan jouw kind. Maak het voor je kind mogelijk om te klimmen en klauteren in onze speeltorens en vervolgens af te dalen van onze glijbanen. Of laat ze schommelen in onze kindvriendelijke schommels. En wat is er voor een kind leuker om te springen op een springkussen of trampoline? Uiteraard wil jij dat ze veilig zo hoog mogelijk kunnen springen, kies dan voor een trampoline met vangnet. Bekijk het filter om jouw zoekfunctie te kunnen verfijnen.

Leuk loopspeelgoed voor ieder kind

Rondscheuren op een Ferrari-loopwagen of met een roze Frozen loopmotor, zo maak jij jouw kinderen blij. Huppelend de straat op, voor jongens én voor meisjes zie je bij Amazer! veel leuke originele speelvoertuigen waarmee ze de buitenlucht in kunnen. Traptrekkers of een politiequad voor de stoere jongens en een prinsessenquad voor de vrolijke meisjes brengen jaren speelplezier.

Voetbaldoeltjes, basketbalborden en tafeltennistafels voor de sportieve kinderen

Voor de fanatieke sportertjes: voetbaltalentjes scoren schitterende doelpunten in één van onze voetbaldoeltjes en topbasketballers gooien de bal ringloos door het basketbalbord. De vaardige volleyballers slaan strakke ballen over het net, dat je vindt bij onze complete volleybalset. Tafeltennissers pingpongen gezellig met vriendjes of vriendinnetjes. ‘Rond de tafel’ doet het altijd goed.

Advies op maat?

We denken graag met je mee! Bel of mail ons of maak gebruik van onze chatfunctie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...