Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Pizza’s bakken met Bakerstone

Bak authentieke Italiaanse pizza’s op je barbecue met de originele Pizza Oven Box van Bakerstone. De pizzaoven van Bakerstone is een gepatenteerd ontwikkelde box die je op een barbecue plaatst, die vervolgens de hitte weet te behouden en zelfs omhoog krijgt tot wel 400 graden Celsius. Zo heb je binnen een mum van tijd een knapperige pizza klaar voor jou en je gezelschap.

Lees meer »

Hoe de Bakerstone Pizza Oven Box werkt

Als de Bakerstone Pizza Oven Box op de juiste temperatuur is kun je jouw verse pizza in de bakkamer plaatsen om deze af te bakken. De juiste temperatuur bereik je door de box op de hete barbecue te plaatsen en hem vervolgens de tijd geeft om op te warmen. Dit kan een gasbarbecue zijn waarmee je de hitte goed reguleert, maar een houtskoolbarbecue of een elektrische barbecue zijn zeker ook geschikt voor het gebruik van deze handige en originele barbecue-accessoire.

Doordat de pizzaoven beschikt over een stenen bakkamer circuleert de hitte gelijkmatig rond. Met de ingebouwde temperatuurmeter op de pizza oven hou jij als chef de temperatuur nauwkeurig in de gaten en bak je betere pizza’s dan de plaatselijke pizzeria. En als de oven warm genoeg is, maak je in circa 2 tot 4 minuten een verse pizza met knapperige bodem klaar. En vanaf dan is het smullen!

Bakerstone accessoires

Professioneel pizza’s bakken en serveren in je tuin of op je balkon of terras? Met de juiste accessoires maak je van het bakken nog een leukere en makkelijkere belevenis. Bij Amazer! vind je verschillende accessoires, die erg handig zijn. Net als een echte pizzabaker kun je met de pizzapaddle je verse pizza heel snel en eenvoudig uit de oven halen. Ook als je de pizza tijdens het bakken soms moet bijdraaien, is dit een fluitje van een cent. Voor een stijlvolle en praktische presentatie kun je jouw pizza plaatsen op de houten snijplank van Bakerstone. En om fijn te kunnen delen met vrienden of familie, gebruik je de RVS pizza handmes om handzame slices te snijden.

Bestel je Bakerstone bij Amazer!

Wil je ook genieten van een eigen gemaakte verse pizza? Bestel veilig en eenvoudig je Bakerstone Pizza Oven Box of één van de accessoires online bij Amazer! We brengen het in Nederland en België ook nog gratis bij je thuis.

57,5 x 7,5 x 2,8 cm
€ 16,99
24,3 x 10 x 2,6 cm
€ 16,99
35,4 x 8,5 x 2,5 kg
€ 21,99
57,5 x 25 x 2,8 cm
€ 29,90
58,5 x 41,8x 15,9 cm
€ 99,00
58,5 x 41,8x 15,9 cm
€ 139,00
39,2 x 35,3 x 22,4 cm
€ 189,00
Loading...
Bezig met laden...