Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Privacyschermen

We verkopen bij Amazer! niet alleen schermen die je beschermen tegen de wind. Je vindt in onze webshop ook privacyschermen, waarbij jij jezelf een stukje extra privacy gunt of waardoor je de kamer bijvoorbeeld opsplitst in twee verschillende stijlen. Lees meer »

Op zoek naar een mooie manier om bepaalde ruimten van meer rust te voorzien? Leveranciers spelen steeds meer in op deze wens en ontwerpen privacyschermen in verschillende designs en functies. Zowel binnenshuis- als buitenshuis past een kamerverdeler naar eigen stijl, perfect in de inrichting.

Privacyscherm voor afscheiding van tuin of balkon

Even rustig ontspannen en niet gestoord willen worden? Met een privacyscherm zonder jij je af op je balkon of in je tuin, als je op de laptop aan het werk bent of verzonken bent in een spannend boek. De privacyschermen van Leco zijn gemakkelijk op te bouwen en de schermelementen van de Leco-uitvoering kun je zelfs gescheiden van elkaar plaatsen.

Kamerverdeler om stijlen te splitsen

De stijlvolle privacyschermen van Exotan gebruik je zowel binnen als buiten voor de afscheiding die jij wenst. Deze design-modellen kunnen je ruimte perfect opsplitsen in twee verschillende stijlen. Zo kun jij qua inrichting alle kanten uit en is de kamerverdeler zelf al een lust voor het oog. De Exotan-modellen variëren in hoogte, kijk dus goed welke kamerverdeler voor jou het meest geschikt is.

De duurzame materialen maken van de privacyschermen een onderhoudsvriendelijk product en een investering waarmee je tijden mee vooruit kan.

Advies op maat?

We denken graag met je mee! Bel of mail ons of maak gebruik van onze chatfunctie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...