Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De top 5 beste parasols van Amazer!

Weer een nieuwe selectie van Amazer!. De parasols uit deze top 5 beschermen jou tegen de felle zon of als het toch net iets té warm is in je tuin, op je terras of op het balkon. Diversiteit in formaat, uitvoering, kleur, budget en design zorgen er voor dat er voor een ieder de perfecte parasol tussen zit.

Lees meer »

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een goede parasol

Om van jouw parasol een aanwinst te maken die lang mee gaat, kun je vooraf enkele eigenschappen tegen elkaar afwegen om te kijken waar jij het meest aan hebt. We geven je graag meer informatie en advies om er voor te zorgen dat jouw parasol een hele tijd mee kan.

Doek van waterafstotend polyester

Niet alle parasols die je online ziet, zijn bestand tegen vocht of regen. Raadpleeg de producteigenschappen en controleer of het doek gemaakt is van waterafstotend polyester. Ondanks het waterafstotende polyester blijft je parasol altijd langer in goede staat als je hem tijdig binnen zet in je schuur of garage. Of zorg voor een goede afdekhoes om de levensduur van je parasol te verlengen.

Bediening middels draaimechanisme

Om je parasol makkelijk uit te klappen is het goed om te bekijken of de parasol beschikt over een draaimechanisme. Voor het gebruiksgemak is dit vaak prettig. Je bepaalt dan namelijk heel eenvoudig hoeveel spanning er op het parasoldoek komt te staan. Bij een stevige bries kies je er dan bijvoorbeeld voor om de parasol niet volledig uit te klappen. Zo voorkom je dat de gezelligheid in de tuin wordt verstoord door een omvallende of wegwaaiende parasol.

Kantelbaar of verstelbaar

Doordat de zon de gehele dag draait kan het handig zijn dat de parasol kantelbaar of verstelbaar is. Wanneer een parasol kantelbaar is, bevat deze een knikmechanisme zodat het polyester doek onder een hoek komt te staan. Veel zweefparasols zijn verstelbaar én kantelbaar zodat je deze 360 graden kunt draaien. Blijf de zon dus een stapje voor en geniet optimaal in de schaduw.

Online een parasol kopen

Ook lekker in de schaduw kunnen zitten op je balkon of terras? Bestel dan online bij Amazer! een kwaliteitsparasol. In onze webshop kun je veilig betalen met onder andere iDEAL, MasterCard, MisterCash, PayPal en vooruitbetaling.

Heb je nog vragen over een specifieke parasol? Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer 0529 – 481 153, de chatfunctie in onze webshop of stuur een e-mail naar info@amazer.nl. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van je nieuwe parasol!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...