Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Top 5 beste tuinhaarden en vuurschalen van Amazer!

Top 5 beste tuinhaarden en vuurschalen van Amazer!

Een knapperend vuurtje voor de gezelligheid of een fijne haard waaraan je je kunt opwarmen wanneer je op het terras zit? Bij Amazer! hebben wij een top 5 beste tuinhaarden en vuurschalen voor je op een rijtje gezet die niet alleen heerlijke warmte afgeven maar ook een aanwinst zijn voor in je tuin!

Lees meer »

Tuinhaarden voor sfeer en warmte

Tuinhaarden zorgen voor heerlijke warmte om ’s avonds extra lang op het terras of patio te kunnen zitten. Door middel van haardhout of paraffineblokken kun je veilig een vuur creëren die naast warmte ook sfeer en gezelligheid biedt. In ons assortiment hebben wij sfeervolle tuinhaarden die goed passen in een bohemian sfeer, zoals tuinhaard Colima of StarFlower van het merk La Hacienda. Ook voor moderne tuinen hebben wij prachtige tuinhaarden met een strak design, zoals tuinhaard Malmo. Deze tuinhaard heeft ook nog een handig opbergvak waarin houtblokken of haardhout bewaard kan worden zodat je snel je vuur kunt stoken.

Terrashaard gebruiken als barbecue

Terrashaard La Hacienda StarFlower is zowel als haard of als barbecue te gebruiken. Deze terrashaard wordt namelijk geleverd met een rooster. Het bovenste gedeelte van de terrashaard is afneembaar waardoor je vervolgens het barbecuerooster kunt plaatsen om lekker te kunnen barbecueën of grillen.

Het gevoel van een kampvuur met vuurkorven of vuurschalen

Een vuurkorf of vuurschaal zorgt voor het gevoel en sfeer van het stoken van een traditioneel kampvuur, het vlammenspel is namelijk volop te bewonderen. Ideaal dus voor tuinfeestje, waarbij je met meerdere mensen om de vuurkorf of vuurschaal kunt verzamelen.

Belangrijke veiligheidsmaatregelen

Omdat je met een tuinhaard of vuurkorf te maken hebt met open vuur, zijn er een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen die getroffen moeten worden.

  • Plaats de tuinhaard of vuurschaal op een vlakke en stevige ondergrond die niet brandbaar is
  • Zorg ervoor dat er voldoende afstand zodat er buiten de haard of korf geen brand kan ontstaan
  • Houd blusmateriaal zoals water of een brandblusser bij de hand
  • Gebruik zand om het vuur te doven

Bestel eenvoudig je tuinhaard online

Wil je al snel genieten van een fijn haardvuur in je tuin of op je patio? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. En moeten wij je bestelling leveren in Nederland of België dan betaal je uiteraard geen verzendkosten!

RedFire vuurkorf Denver
€ 29,95
75x36 cm
€ 85,00
30x30x115 cm
€ 89,00
Ø 80D x 24H cm
€ 109,00
40x56x120 cm
€ 119,00
Loading...
Bezig met laden...