Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Cacoon hangmat

Cacoon hangmat

Een Cacoon?!? Wat is dat?
Het is geen hangstoel en ook geen hangmat. Het is ook geen tent voor in de boom, terwijl hij best op een hangtent lijkt. De Cacoon is een beetje een mix van alles. Lees meer »

De bedenkers van de Cacoon zijn geïnspireerd door de wever vogel in Mexico. De mannetjes vogels bouwen hun nesten in een vorm van een cocon hangend aan een tak. Na goedkeuring van het vrouwtje, wordt het nest bewoond.

De Cacoon hangt als een soort nest aan bijvoorbeeld een tak van een boom en heeft een ruime opening om er in te stappen. Het lijkt daarom wel een beetje op een hangtent voor in de boom. De Cacoon biedt een rustige plek voor iedereen die even op zichzelf wil zijn of wil ontstressen. Maar ook is het een speelplek voor de kinderen kunnen, alsof het een schuilplaats of hut is.

De Cacoon is gemaakt van canvas. De stof heeft een natuurlijke uitstraling, uiteraard is de stof weerbestendig, zodat u de Cacoon gewoon buiten kunt laten hangen. De Cacoon is geschikt voor elk jaargetijde en kan op allerlei plaatsen gebruikt worden. In de tuin, aan zee, in het bos of op de camping. De Cacoon kan natuurlijk ook gewoon binnen gebruikt worden. Ook voor scholen of instellingen is de Cacoon een prima product.

Advies op maat?

We denken graag met je mee! Bel of mail ons of maak gebruik van onze chatfunctie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...