Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De partytent top 5 van Amazer!

Feestjes geven in je tuin zonder dat je hinder ondervindt van de weersomstandigheden? Met een partytent in je tuin lukt dat. Daarom stelt Amazer! een nieuwe top 5 voor je samen, in elk formaat én elk budget.

Lees meer »

Partytent in elk formaat

Een kleine partytent van circa 3 meter bij 3 meter is eenvoudig door één persoon op te zetten. Ook in de wat kleinere tuinen kun je met deze partytent goed uit de voeten. Zo zit je lekker beschut. De partytenten leveren we met een praktische afdekhoes, om te beschermen tegen vuil. Elke kleine partytent is opvouwbaar en op te bergen in een handige draagtas, als je de tent even niet gebruikt.

Een grotere tuin én met meer gezelschap? De twee grotere partytenten in onze top 5 beschikken beide over een lengte van 6 meter! Tijdens een buurtfeest of een tuinparty dus uit de zon of de regen? Het kan. Daarnaast houden de zijwanden de wind buiten. Wanneer je gebruikt maakt van een terrasverwarmer, blijft de warmte dus heerlijk binnen.

Partytent voor elk budget

We houden rekening met elk budget. Een feestje geven kan namelijk al aardig in de kosten lopen. Daarom variëren de prijzen van de tenten die wij voor je hebben geselecteerd van €62,99 tot €299,99. Hier vind je het gehele assortiment partytenten.

Bestel eenvoudig een partytent online

Binnenkort iets te vieren en je wilt graag op safe spelen? Bestel dan eenvoudig een partytent online bij Amazer!. Bij ons betaal je veilig met onder andere iDEAL, PayPal en Afterpay. We versturen je pakketje helemaal gratis binnen Nederland of België.

En wist je ook dat je zelfs je bestelling kan komen afhalen? Onze showroom is gevestigd in Nieuwleusen waar je van harte welkom bent!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...