Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Garden Lights, buitenverlichting van topkwaliteit

De juiste buitenlampen geven het terras of tuin net dat beetje extra. Of het nou voor het accentueren van het tuinbeeld is of voor de veiligheid om het huis, met de exclusieve serie buitenverlichting van Garden Lights is het mogelijk om de tuin op een veilige en eenvoudige manier te verlichten. Op zoek naar een buitenlamp, tuinlamp, terraslamp, staande lamp, wandlamp, tuinspots, waterlamp of vijverlamp? Het merk Garden Lights heeft voor elke plaats en elke situatie een prachtig product.

Op Amazer! vind je een uitgebreid assortiment van de topkwaliteit verlichting van Garden Lights.

Lees meer »

Eenvoudig en veilig aanleggen van buitenverlichting

Met het Plug & Play systeem van Garden Lights is het voor iedereen mogelijk om zelf veilig en snel de verlichting aan te leggen. In drie simpele stappen is de verlichting aangelegd, er komt geen installateur of gereedschap aan te pas! Alle producten die nodig zijn voor het aanleggen worden standaard meegeleverd.

Elke lamp is voorzien van twee meter kabel met een stekker die past op het aansluitpunt op de hoofdkabel. Hierdoor zijn de verschillende lampen ook eenvoudig te combineren met elkaar. Alle kabels en transformatoren zijn voorzien van een eenvoudige, waterdichte schroefverbinding. Bovendien is de laagspanning 12 volt verlichting erg veilig en kindvriendelijk.

Waar op te letten bij het aanleggen van Garden Lights buitenlampen

De buitenlampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. De meeste lampen worden geleverd met een energiezuinige, LED of Power LED lichtbron. De LED’s zijn verkrijgbaar in een wit, warm wit of halogeen licht. De Garden Lights collectie bestaat uit lampen van RVS, steenlook (een steen die verlichting geeft), aluminium of kunststof. Alle lampen zijn eenvoudig te vervangen en onderling verwisselbaar.

Wanneer je een totaal lichtplan van Garden Lights aanlegt bepaal je eerst welke modellen je wilt aanschaffen. Op basis daarvan wordt het totaal wattage bepaald, waarna de juiste transformator met de juiste capaciteit gekozen kan worden. Vervolgens is het nog aan te vullen met accessoires.

Garden Lights accessoires

Maak het plaatje compleet door de juiste accessoires aan te schaffen bij de buitenverlichting. Je kan hierbij denken aan:

  • Bewegingssensor waardoor de verlichting schakelt wanneer er beweging wordt gedetecteerd
  • Kabelverdeler om van één aansluiting een splitsing te maken naar drie aansluitingen
  • Donker-licht sensor om de tijd van de verlichting via een tijdklok te regelen
  • Afstandsbediening en ontvanger om de verlichting op afstand te regelen
  • Verlengkabel

Bekijk het assortiment Garden Lights bij Amazer!

Ook genieten van de exclusieve verlichting voor in de tuin of op terras van Garden Lights? Op Amazer! bestel je makkelijk, snel én veilig online.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...