Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Goede voornemens voor 2018, maak van je tuin een paradijsje

Heb jij nu ook al zin in het nieuwe tuinseizoen en kun je niet wachten om te beginnen met het bekijken van de laatste tuintrends en het uitzoeken van de juiste tuinaccessoires? Welke trends en musthaves voor jouw tuin, balkon of terras blijven in 2018 en van welke items nemen we na 2017 afscheid? Amazer! heeft alvast een aantal leuke tuintrends verzameld zodat jij nu al inspiratie op kunt doen voor het buitenseizoen van 2018.

Lees meer »

Wat was trendy in de tuin van 2017?

Het wordt steeds populairder om van je tuin, terras of balkon een tweede leefruimte te maken, een plek waar je je kunt ontspannen en lekker mag bijladen. Gewoon genieten in je eigen woonomgeving, met gezelschap of zonder gezelschap. Een aantal tuintrends die je ook in 2018 weer zal tegenkomen zijn: 

  • Botanisch; Veel gebruik van planten en bloemen en rustgevende groentinten
  • Comfort en naturel; Bij deze trend wordt er gebruik gemaakt van robuuste materialen zoals beton, hout en staal.

Ook in 2018 zien we dat deze robuuste materialen worden toegepast en ook de donkere kleuren zoals oker/bruin, grijs, wit en zwart zien we weer terug in het tuinseizoen van 2018. 

Trendy tuinkleuren voor 2018

De primaire kleuren, zoals geel en rood gaan we komend jaar veel zien. Niet alleen in de keuze van bloemen en planten, maar ook in de tuinaccessoires die gebruikt worden in 2018. Het mag in 2018 allemaal een beetje feller.

Genieten op je balkon of terras

In 2018 komt het accent te liggen op kwaliteit en comfort. Het buitenleven blijft ook in 2018 aan populariteit winnen, we genieten steeds vaker buiten op ons balkon of terras en die ontwikkeling stopt misschien wel nooit meer. Een stevige parasol en een comfortabele lounge set maken het geheel af voor de ultieme buitenbeleving. En voor de iets koelere avonden maak je gebruik van buitenverwarming, een terras heater of een vuurkorf  laten je er warmpjes bij zitten en zijn de eerste tuintrends 2018 artikelen die je moet hebben! 

Zorg ervoor dat je alles goed verlicht in je tuin

Uiteraard kun je bij Amazer! ook terecht voor de juiste tuinverlichting, om het plaatje compleet te maken.  Lekker loungen op het terras of  op je balkon, tot in de late uurtjes. De trendy buitenverlichting van de serie Lumisky is een prachtig voorbeeld van tuinverlichting die functionaliteit combineert met een fraaie uitstraling. Deze LED verlichting is duurzaam en geeft een mooi accent aan je tuin, terras of balkon.   Verkrijgbaar in vele moderne en leuke uitvoeringen.

46x76 cm
€ 39,99
14.000 Watt
€ 159,00
900 / 1200 / 2100 watt

Normale prijs: € 229,00

Special Price € 199,00

Loading...
Bezig met laden...