Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Sfeervolle kerstverlichting voor buiten

Wanneer de dagen korter worden, de duisternis eerder invalt en het kwik naar het vriespunt daalt, zorgt sfeervolle kerst buitenverlichting toch nog voor een warme sfeer. In het assortiment van Amazer! krijg je een ruime keuze uit kerst buitenverlichting, waarmee je de kerstdagen een stuk gezelliger en sfeervoller doorgaat. Je vindt de kerstverlichting in verschillende uitvoeringen, merken en prijzen. Laat je inspireren en zorg er voor dat je een sfeervolle ambiance creëert in jouw - hopelijk witte - buitenruimte.

Lees meer »

Montejaur in Nederland

Vanaf dit jaar zie je bij ons ook het Zweedse merk Montejaur. Sinds 2009 is deze producent in opmars op het gebied van buiten kerstverlichting. Bij Montejaur stijgen ze tot grote hoogte, je vindt bij ons nu namelijk een kerstboomverlichting terug die geschikt is voor een mast tot wel 10 meter hoogte. Deze vlaggenmastverlichting vind je vanaf 4 meter hoogte. Een ander opmerkelijk product is de hangcone. Een kleinere uitvoering van een lichtkerstboom, die geschikt is om aan een vlaggenmast te monteren. Zo haal je op een originele manier de kerstsfeer in de tuin.

Fairybell kerstboom verlichting

Van het Nederlandse merk Fairybell vind je verschillende typen kerst buitenverlichting. Zo heb je de mogelijkheid om een deurkerstboom van licht op je voordeur te monteren. Zo krijgt iedereen direct het kerstgevoel als ze bij jou naar binnen stappen. Daarnaast staat Fairybell bekend om de vlaggenmast kerstboom. Groot voordeel is dat deze verlichting inclusief vlaggenmast (alléén bij 600 cm exclusief) wordt geleverd. Zo geef je jouw voortuin of weiland direct een kerstachtige uitstraling. Qua hoogte varieert dit model tussen 185 cm en 600 cm.  De kerst buitenverlichting van Fairybell bestaat uit een variërend aantal LED lampjes, dit is afhankelijk van de hoogte van de vlaggenmast.

De klassieke kerstverlichting

Mocht je geen ruimte hebben voor dit soort kerstverlichting, dan vind je bij ons uiteraard ook nog de klassieke kerstverlichting zoals je die in veel kerstbomen ziet. Deze kun je natuurlijk binnen of buiten gebruiken. Of kijk eens naar de cadeaus van Christmas Gifts.

Geen kerstliefhebber?

Ben je eigenlijk geen kerstliefhebber en moet je niks hebben van de sfeervolle kerstverlichting? Neem dan een kijkje bij de design buitenverlichting van Smooz & Lumisky, Gacoli of Tuli. Zo ben je het hele jaar voorzien van een sfeervolle verlichting in jouw tuin of op je terras.

Advies op maat?

Heb je vragen over verschillende producten of wil je jezelf laten adviseren? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, e-mail of via de telefoon.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...