Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Top 5 beste tuinverlichting van Amazer!

Top 5 beste tuinverlichting van Amazer!

Wil je ook langer genieten in de tuin met vrienden of familie? Of ben je op zoek naar extra sfeer op je terras of balkon? Zorg dan voor goede tuinverlichting om je buitenplek nog gezelliger te maken.

Deze nieuw samengestelde top 5 van Amazer! geeft je inzicht in de beste LED tuinverlichting. Zo krijg je buiten sfeervolle verlichting en verbruikt het gezellige sfeerlicht ook nog minder energie dan de traditionele tuinverlichting.

Lees meer »

Sfeervolle LED verlichting

Het stempel van ongezellig is de LED verlichting al jaren kwijt. Door de ontwikkelingen op het gebied van kleurtemperatuur komt LED nu niet meer zo wit en steriel over. Daardoor is het aanbod van sfeervolle verlichting flink vergroot en krijg je meer mogelijkheden in je tuin en op het terras of het balkon.

De verlichting vind je nu met gemak in vele varianten. De Smooz lampen in deze top 5 tuinverlichting kun je zelfs van kleur verstellen met behulp van een bijgeleverde afstandsbediening. Zo kies jij de kleur die het beste bij jou past.

Tuinverlichting op zonne-energie

De zonnepanelen op het dak kennen we nu al een tijdje, maar ook in de tuin speelt zonne-energie een steeds grotere rol. Het is dan ook een nieuwe trend dat LED lampen over solar verlichting beschikken. Met de draadloze lampen maak je het duurzaam in de tuin, ze werken namelijk op 100% zonne-energie.

Naast Smooz zie je bij ons in het assortiment ook het Nederlandse designmerk GACOLI. Deze stijlvolle lampen zijn voorzien van hoogwaardige zonnepanelen met een intelligente accu. Dus een echt stukje Dutch Design op je terras of in je tuin, met deze gave duurzame Nederlandse lampen.

Bestel eenvoudig je tuinverlichting online

Wil je ook snel genieten van je tuinverlichting? Bij Amazer! bestel je eenvoudig, maar vooral veilig online! En wanneer je voor 17:00 uur besteld, kunnen wij je nieuwe lampen binnen één werkdag leveren zonder verzendkosten. Mocht je het artikel willen ruilen? Dan kan dat uiteraard. Wanneer je niet geheel tevreden bent met je buitenlampen dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...