Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gereedschap

Maak je tuin klaar voor de herfst en winter met ons gereedschap

Verbouw je tuin

Onmisbaar gereedschap voor makkelijk klussen

Je vindt bij Amazer! een uitgebreid assortiment aan gereedschappen om in je tuin met meer gemak te kunnen klussen. Ook voor binnenshuis bieden we verschillende soorten gereedschap. Bouwgereedschap, straatgereedschap, tuingereedschap en goede werkhandschoenen zorgen er voor dat een zware dag klussen een stuk sneller en makkelijker gaat. Lees meer »

Klussen met goede hulp

Met het handige tuingereedschap van Talen Tools blijven je frustraties achterwege en klus je eenvoudig in jouw tuin. Talen Tools produceert en levert gereedschap voor hoveniers, agrariërs, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Met een ruime keuze vind je bij Amazer! alles wat je nodig hebt om zorgeloos aan de slag te kunnen gaan. Je veegt je tuin brandschoon met een stevige bezem, plant je bloembollen perfect met een bollenplanter en zorgt er met bladgrijpers voor dat je de tuin bladvrij houdt. Al kun je natuurlijk altijd nog voor een elektrische bladblazer gaan.

Schone handen in de tuin

Met de ruime keuze aan werkhandschoenen kun jij je handen tijdens het klussen schoon houden en bovendien verklein je de kans op schaafwondjes of andere kleine ongemakken. Er is keuze tussen verschillende materialen wat betreft de handschoenen, het is maar net waar jij het fijnst mee klust. Vaak worden de knieën vergeten tijdens het tuinieren, maar kniebeschermers maken het onkruid wieden een stuk minder erg.

Waterpas maken

Met de waterpassen krijg je zowel binnen als buiten te zien of je alles recht afwerkt. We bieden je vele varianten waardoor jij kan kiezen welke je het handigst in gebruik vindt en welke het beste bij je budget past.

Kunnen wij je helpen?

We denken graag met je mee! Bel of mail ons of maak gebruik van onze chatfunctie.

Talen Tools
€ 10,06
Talen Tools
€ 15,00
Loading...
Bezig met laden...