Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

StoreMax® Tuinberging

Op zoek naar een veilige plaats voor je fietsen om diefstal of schade te voorkomen? Met deze Biohort StoreMax® berging, is er in de grootste uitvoering genoeg ruimte om twee fietsen achter slot en grendel te zetten. Zo beschermt de berging tegen regen en andere weersinvloeden, maar ook tegen ongewenst bezoek. Het grootste formaat is geschikt om twee volwassenfietsen in op te slaan. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je containers strak weg te werken en de geurverspreiding eveneens te beperken. Ook wanneer je andere tuinartikelen, zoals barbecues en ligkussens wil opruimen, ben je met deze StoreMax® voorzien van een degelijke en ruime opslag.

Je vindt de StoreMax® in verschillende kleuren met stijlvolle metallic afwerking. Ook kun je kiezen voor variërende groottes tussen 120, 160 en 190. Het praktische roldeuren-systeem zorgt er voor dat je geen overlast meer ervaart van storende openstaande deuren of een plotseling dichtvallend deksel. De tuinboxen zijn waterdicht en zijn bovendien af te sluiten met een stevig cilinderslot. Zo weet je zeker dat je fietsen, grasmaaier, barbecue of andere tuinartikelen droog het natte klimaat doorkomen en veilig zijn tegen ongewenst bezoek. 

Waarom de Biohort StoreMax® fietsberging? 

 • De roldeuren en profielen bestaan uit stevig gelaagd aluminium
 • Vuurverzinkt polyamide ingebrand staal
 • Regenwaterdicht
 • Cilinderslot vergrendeling (inclusief reservesleutel)
 • Ingebouwd opbergsysteem
 • Vuurverzinkte staalbodem en bevestigingsmateriaal voor stevige verankering 
 • Veerondersteuning geeft eenvoudige bediening 
 • Opbouw met behulp van foto-opbouwbeschrijving
 • Voor nog meer info over de StoreMax® van Biohort: klik hier »

  De StoreMax® bedien je heel eenvoudig door het roldeursysteem. Deze is zelfs tweedelig. Wanneer je bijvoorbeeld je container open moet doen, volstaat het om alleen het bovenste gedeelte van de tuinberging te openen. Wanner je er iets anders in hebt opgeslagen, en je moet bij het onderste gedeelte van de tuinbox, dan open je gewoon de onderste roldeur.

  Je vindt de Biohort StoreMax® terug in drie verschillende groottes. Hieronder zie je de verhoudingen (van klein naar groot) en een voorbeeld waar je de opslagbox voor kan gebruiken.

  Wil je nou precies weten wat de afmetingen zijn van de verschillende groottes? Bekijk dan het onderstaande schema:Biohort StoreMax

  Je kunt dus met gemak je containers opslaan in de StoreMax®, maar om hoeveel containers gaat het precies? In de onderstaande tabel geven we je een handig overzicht:

  Grootte  Inhoud mogelijkheden
  120  2x120 liter afvalbakken
  160 3 x 120 liter afvalbakken of 2x 240 liter afvalbakken (dwars)
  190 3 x 120 liter afvalbakken, 3 x 240 liter afvalbakken of 2 fietsen 

  Bestellen
  Indien je de bestelling plaatst, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we een bezorgafspraak maken, om voor een succesvolle aflevering te zorgen. De bezorging is gratis en zal naar verwachting 2 tot 3 weken duren.

  Installatie van je Biohort product
  Bij Biohort hebben ze alles in het werk gesteld om de handleiding zo duidelijk mogelijk te maken. Aan de hand van de illustraties word je stap voor stap meegenomen om het monteren zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Toch kan het voorkomen dat het niet lukt om de tuinkast stevig en goed in elkaar te zetten. Neem dan contact met ons op, om te kijken of er montageservice voor je beschikbaar is.

  Er komen geen producten overeen met de selectie.

  Loading...
  Bezig met laden...