Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Tuinkast

Naast de tuinbergingen van Biohort, waar je al je tuinspullen veilig in opbergt, produceert het Oostenrijkse Biohort ook tuinkasten. Door het gebruik van duurzame materialen (vuurverzinkt polyamide ingebrand staal) krijg je 20 jaar garantie op roestvorming. Met de aanschaf van één van de tuinkasten van Biohort weet je dus zeker dat je jarenlang geniet van een stevige opslagruimte. Een opslagruimte die weersbestendig is en bestand is tegen regenwater. Door het cilinderslot berg jij jouw tuinspullen, barbecuespullen of kinderspeelgoed eenvoudig op achter slot en grendel.

Belangrijkste voordelen van de tuinkasten van Biohort: 

 • Stevige constructie, hoge kwaliteit
 • Biohort geeft 20 jaar garantie op de metalen tuinkast
 • Ingebrand vuurverzinkt polyamide staal
 • Cilinderslot met draaigreep (mét reservesleutel)
 • Waterdicht, inclusief goede ventilatie
 • Uitgebreide basisuitrusting
 • Scharnieren en schroeven van RVS edelstaal
 • Met behulp van de foto opbouwbeschrijving eenvoudig te installeren
 • Wil je nog meer weten over de Tuinkast van Biohort? Lees meer »

  Omvangrijke basisuitrusting bij Biohort

  Biohort staat inmiddels bekend om de omvangrijke basisuitrustingen van de verschillende modellen. Zo ook bij deze tuinkasten. Standaard vind je een schapset terug, die bestaat uit 2 planken, 4 consoles en 2 schapstaanders. De draagkracht van die planken ligt op max 15 kg per plank, maar dat is meer dan genoeg voor je tuingereedschap of andere kleine tuinaccessoires.

  Naast die schapset vind je ook 4 gereedschapshouders uit vuurverzinkt staal terug. Met een draagkracht van zo’n 10 kg plaats je hier heel eenvoudig je tuinhark, tuinschop of bezem. Door het eenvoudige montagekliksysteem is installeren een eitje. Voor het kleinere tuingereedschap vind je ook een opbergsysteem terug aan de binnenkant van de deur.

  Tuinkasten in verschillende groottes

  Heb je een wat kleinere tuin en moet je zuinig omgaan met de beperkte ruimte? Bij Biohort houden ze daar rekening mee, met de kleine uitvoering. Deze is 182,5 centimeter hoog, 93 centimeter breed en 83 centimeter diep. Heb je wat meer ruimte in de tuin? Dan kies je bijvoorbeeld voor de medium (182,5 cm hoog, 155 centimeter breed en 83 centimeter breed) of voor de grote uitvoering. De grootste uitvoering is net als de andere tuinkasten 182,5 centimeter hoog en 83 centimeter diep, het verschil zit hem echter in de breedte van 230 centimeter.

  Naast die verschillende groottes vind je ook verschillende kleuren. Zilver metallic, kwartsgrijs metallic, donkergrijs metallic of het klassieke donkergroen.

  Bestellen

  Indien je de bestelling plaatst, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we een bezorgafspraak maken, om voor een succesvolle aflevering te zorgen. De bezorging is gratis en zal naar verwachting 2 tot 3 weken duren.

  Installatie van je Biohort product

  Bij Biohort hebben ze alles in het werk gesteld om de handleiding zo duidelijk mogelijk te maken. Aan de hand van de illustraties word je stap voor stap meegenomen om het monteren zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Toch kan het voorkomen dat het niet lukt om de tuinkast stevig en goed in elkaar te zetten. Neem dan contact met ons op, om te kijken of er montageservice voor je beschikbaar is.

  Er komen geen producten overeen met de selectie.

  Loading...
  Bezig met laden...