Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Handig opbergen met Trimetals (fiets)bergingen, opbergboxen en tuinhuisjes

Opgeruimd staat netjes, ook in de tuin! Met de handige opbergoplossingen van Trimetals is je tuin in een handomdraai perfect georganiseerd. Trimetals staat bekend om de sterke, veilige, brandwerende en onderhoudsvrije bergingen.

De opberg producten van Trimetals

De Trimetals bergoplossingen zijn uniek ontworpen en ontzettend duurzaam, gebouwd om lang mee te gaan. Trimetals heeft fietsbergingen, opbergkasten van panelen, opbergkisten / boxen voor tuingereedschap en andere tuin accessoires, kussenboxen en tuinhuisjes. De producten zijn makkelijk in elkaar te zetten door de handige geïllustreerde instructie die wordt bijgevoegd. Alle onderdelen passen perfect in elkaar. Amazing!

Lees meer »

Veilig je fiets opbergen in een metalen berging

Met de fietsbergingen van Trimetals weet je zeker dat je fiets veilig is gestald. En of je nou een racefiets, stadsfiets, kinderfiets of elektrische fiets hebt, er passen met gemak drie volwassen fietsen in de berging. De panelen van de fietsenberging zijn gemaakt van PVC gecoat staal, waardoor de berging onderhoudsvrij en brandveilig is. De berging is verkrijgbaar in antraciet, cream, moorland groen of olijfgroen. Met of zonder opklaprand. De berging is uit te breiden met accessoires zoals rekken, vergrendelingen en extra hangsloten.

Onderhoudsvrije metalen Trimetals tuinhuisje

Uniek in ontwerp, design en kwaliteit. Het metalen Trimetals tuinhuisje is zeer geschikt om tuingereedschap, tuinmeubels, fietsen of andere spullen in op te bergen. Ze zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met een PVC coating. Brandveilig en onderhoudsvrij.

Waarom Trimetals?

  • Unieke topkwaliteit
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvrij en brandveilig
  • 25 jaar garantie
  • Goede bescherming tegen diefstal en weersinvloeden
  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Uit te breiden met diverse accessoires

Hulp of advies nodig?

Mocht je hulp nodig hebben bij de keuze van een product of meer informatie willen hebben over de artikelen van Trimetals, dan kun je contact opnemen via de chat, de telefoon of via ons contactformulier.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...