Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Houten tuinhuis

Houten tuinhuis

Sinds 1994 staat WEKA voor kwaliteit en innovatie. In onze winkel bieden wij tuinhuizen, gereedschapsschuren, priëlen, paviljoenen, zwembaden, kinderspeeltoestellen en carports aan. Lees meer »

De WEKA-WellnessWereld bestaat uit hoogwardige sauna's, infraroof-warmtecabines en Wellness-accessoires.

Kwaliteit ...dankzij de vakkundige verwerking bent u er zeker van dat onze producten probleemloos en betrouwbaar functioneren. Hierdoor kunnen wij u bij de meeste van onze producten 5 jaar garantie op alle houten onderdelen geven.

Vertrouwen ...kunt u stellen in onze jarenlange productervaring! Om u de kwaliteit te leveren die u verwacht, laten wij vrijwillig regelmatig TÜV-controles op de meeste producten en onze werkplek uitvoeren. De als zodanig gemarkeerde producten voldoen dus gegarandeerd aan de strenge TÜV-eisen.

Duurzaam... FSC staat voor ecologisch duurzaam en verantwoord bosbeheer volgens de strenge normen van de FSC. WEKA Holzbau GmbH, is FSC-gecertificeerd en derhalve bieden wij gecertificeerde producten aan.

Ecologisch... Het bos is een ecosysteem waar elke ingreep meer dan één gevolg heeft. Even talrijk zijn dan ook de taken van de PEFC. Het doel: documentatie en verbetering van duurzaam bosbeheer. Met normen die rekening houden met ecologische, economische en sociale aspecten - WEKA hoort daarbij.Belangrijk om te weten zijn de verschillen in tuinhuizen:

Alle WEKA tuihuizen worden inclusief vloeren en de bijbehorende fundamenten geleverd, hier worden geen kosten voor berekend!
Alle WEKA tuinhuizen worden geleverd met een dubbele groef, wat voor veel extra stevigheid zorgt.
U krijgt standaard 5 jaar garantie op WEKA tuinhuizen.
Montage door deskundige monteurs mogelijk tegen scherpe prijzen!
Gratis verzending vanaf €50,- 

Tuinhuizen komen in veel soorten en maten voor.  Daarom helpen wij je graag een handje mee: aan de linkerzijde kun je filteren op diverse specificaties, zodat je vanzelf uitkomt bij de tuinhuis wekle voor jou het meest geschikt is. 

Tip:
Plaats de tuinhuis op een droge ondergrond, zo voorkomt u dat er vocht in de onderste panelen kan trekken.
Let op bij het aanschaffen van uw tuinhuis, op de wanddikte, dit kan enorm verschillen in kwaliteit. 

Advies op maat?
Dit kan, bel, chat of mail ons en we denken graag met je mee!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...