Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Duux luchtbevochtigers en luchtreinigers

Je staat er vast niet vaak bij stil of de lucht die je inademt wel gezond is? Meest opvallend is misschien nog wel dat de binnenlucht vaak tot 5 keer meer is vervuild dan de lucht die je buiten inademt. Gemiddeld spenderen we zo’n 80 à 90% van onze tijd binnen. Geen geheim dat het belangrijk is dat de luchtkwaliteit binnen dan goed moet zijn. Het Nederlandse merk Duux combineert Dutch design met een functionaliteit die zich focust op gezonde lucht. In vele uitvoeringen vind je luchtreinigers, luchtbevochtigers en apparaten voor een frisse geur zoals aromatherapie.

Lees meer »

Behandeling tegen droge ogen, hoofdpijn en vermoeidheid

Duux vindt zijn oorsprong in 1996, toen nog als merk dat zich voornamelijk focuste op elektronische artikelen voor het welzijn van baby’s. Later is die focus verlegd naar een gezond klimaat voor personen van iedere leeftijd. Nu staat het merk bekend als toonaangevend in de luchtreiniging- en bevochtigingsbranche. Een branche die helpt voorkomen dat je last hebt van onder andere droge ogen, een geïrriteerde huid, verergerde allergie- of astmasymptomen, hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid of kortademigheid.

Duux ontwikkelde zich de laatste jaren zodanig, dat er nu voor ieder jaargetijde een geschikt product is om de luchtkwaliteit gezond te houden. Zo blijf je jezelf het hele jaar door wapenen tegen bacteriën en virussen die in de lucht ronddwalen. Duux houdt ook de luchtvochtigheid zoveel mogelijk binnen de gewenste en meest gezonde 40 % tot 60%.

Luchtbevochtigers op twee verschillende manieren

De Sphere en Tag zijn de twee producten uit de Duux-lijn die de lucht bevochtigen met een ultrasone techniek. Dat wil zeggen dat deze fraaie design producten werken met, voor het menselijk oor niet hoorbare, geluidsgolven en trillingen waardoor er ook bij lage temperaturen een nevel ontstaat die de ruimte vochtiger maakt. En dit alles op een energiezuinige manier. De Tag beschikt over een filter waardoor ook de lucht gezuiverd wordt.

Het Ovi-model maakt dan weer gebruik van de verdamptechniek. Droge lucht wordt opgezogen waarna deze langs verschillende vochtige elementen stroomt. Vervolgens wordt de lucht opnieuw de ruimte in geblazen met een beter luchtvochtigheidsgehalte. De luchtbevochtiger zorgt ook dat de ruimte niet té vochtig wordt. Dit is ook niet gezond voor je en schimmels vinden het maar al te lekker.

Luchtreinigers voor een schone lucht

Het pronkstuk uit de Duux-lijn is de Solair. De Solair beschikt over meerdere filters waardoor de lucht wordt gezuiverd. De drie filterlagen van deze eyecatcher zuiveren de lucht tot wel 99,97% van fijnstofdeeltjes en andere gevaarlijke stoffen. Goed voor de gezondheid en prettig om in te ademen. Daarnaast bewijst dit product ook zijn waarde door te dienen als multicolor sfeerverlichting. Zo creëer je een fraaie sfeer in de woonruimte. Het Sphere Design van Duux vind je ook in de luchtreiniging uitvoering terug. En dit product biedt je ook de mogelijkheid om aromatherapie te gebruiken, door het toevoegen van rustgevende en verfrissende geuren.

Aangename geur voor ontspannen gevoel

Naast de luchtreinigers- en bevochtigers vind je in het Duux-assortiment ook de Iconic. Deze geurverspreider brengt een aangename aroma de ruimte in. Duux heeft zelf een lijn opgezet met aangename geuren die je ook terugvindt in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan citronella, lavendel of eucalyptus. Zo ruikt het altijd fris in jouw woonruimte.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...