Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Accessoires

Accessoires voor Duux luchtreiniger en luchtbevochtiger

De Duux luchtreiniger en Duux luchtbevochtiger kunnen op een eenvoudige manier voor een heerlijke aromatherapie zorgen, in je eigen leefomgeving. Maak optimaal gebruik van je luchtreiniger of luchtbevochtiger door 1 van onze essentiële oliën aan het apparaat toe te voegen.

De frisse oliën van Duux zijn verkrijgbaar in de heerlijke geuren lavendel, citronella en eucalyptus. De luchtreiniger en luchtbevochtiger kunnen indien gewenst deze geurige oliën vernevelen. Voeg hiervoor een aantal druppels essentiële olie toe aan de luchtreiniger of luchtbevochtiger en geniet in de hele leefruimte binnen no time van relaxte wellness geuren. Zo creëer je een schone, optimaal vochtige lucht die ook nog eens aangenaam geurt naar lavendel, citronella of eucalyptus.

Lees meer »

Vervangend Duux 2-in-1 HEPA-filter voor Sphere luchtzuiveraar

Dit HEPA-filter dient als vervanging voor een gebruikt en vol filter voor de Duux Air Purifier (Duux Sphere luchtreiniger). Gemiddeld gaat een HEPA-filter 3-6 maanden mee. Het HEPA-filter zorgt ervoor dat tot wel 97% van de stofdeeltjes en pollen worden opgevangen. De Duux Sphere luchtreiniger of luchtzuiveraar bevat een ionisator, deze ionisator verspreidt de negatieve ionen in de lucht, waarna deze ionen zich hechten aan de kleine stofdeeltjes in de lucht. Deze stofdeeltjes worden vervolgens door het HEPA-filter heen geleid zodat er schone lucht wordt geproduceerd en verspreid. Vervang het filter op tijd om er zeker van te zijn dat je jouw levensruimte voorziet van schone lucht.

Duux anti-kalk en antibacteriële filter voor Duux Tag luchtbevochtiger

Het anti-kalk en antibacteriële filter voor de Duux Tag luchtbevochtiger verwijdert kalk uit het water van het waterreservoir en doodt daarnaast de bacteriën. Dit garandeert een efficiënte en hygiënische vochtverstuiving. Het granulaat in het filter absorbeert de mineralen uit het water van de luchtbevochtiger waardoor kalk in het waterreservoir wordt verminderd. Afhankelijk van het gebruik van de luchtbevochtiger en de waterhardheid is de levensduur van het Duux anti-kalk en antibacteriële filter 6 tot 9 maanden.

Duux PET + Nylon Filter voor Ovi koudwaterverdamper

Het Duux PET + Nylon filter is speciaal bedoeld voor het vervangen van het filter van de Duux Ovi koudwaterverdamper luchtbevochtiger PET + Nylon filter. Het filter heeft een levensduur van 3 tot 6 maanden en is eenvoudig te vervangen. Wanneer je het filter regelmatig en dus op tijd vervangt, blijf je genieten van een optimale luchtkwaliteit in huis. Het Duux PET + Nylon filter zorgt ervoor dat Ovi luchtbevochtiger altijd schone en hygiënisch verantwoorde nevel uitstoot. Het Duux Pet + Nylon filter werkt multifunctioneel, met een antibacteriële werking en een bescherming tegen de aanslag van kalk.

Kortom: Duux doet er alles aan om je leefomgeving gezond te maken en naast het verversen van de filters kies jij dus ook zelf de geur in jouw huis. Kies jij voor de zachte lavendelgeur, de frisse citronellageur of de rustgevende eucalyptusgeur?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...