Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Luchtbevochtiging

Luchtbevochtiging voor een gezonde leefomgeving

Een luchtbevochtiger is een welkome aanvulling in iedere woonruimte, een optimale luchtvochtigheidsgraad is namelijk onmisbaar voor het behoud van onze gezondheid. De ideale luchtvochtigheidsgraad ligt tussen 40% en 60% en houdt de lucht die we inademen gezond.

Droge luchtwegen, een verkoudheid en een geïrriteerde huid zijn vervelende symptomen van een te droge lucht, vooral in de winter kom je dit vaker tegen. De Duux luchtbevochtigers uit het assortiment van Amazer! zorgen snel voor een comfortabele luchtvochtigheid. Ze zijn uitgevoerd in een aantrekkelijk Dutch design en vriendelijk geprijsd.

Lees meer »

Een comfortabele luchtvochtigheidsgraad met een Duux luchtbevochtiger

De luchtbevochtigers van Duux hebben een minimalistisch, modern en aantrekkelijk uiterlijk, waardoor het Dutch Design goed terug te zien is. Door het gebruik van ultrasone techniek en de toepassing van LED verlichting is de luchtbevochtiger van Duux daarnaast ook nog energiezuinig. En verkrijgbaar in afwisselende leuke designs en uitvoeringen;

 • Duux Iconic Ultrasone Aroma Diffuser
 • Duux Sphere Ultrasone Luchtbevochtiger
 • Duux Mushroom Ultrasone luchtbevochtiger
 • Duux Tag Ultrasone Luchtbevochtiger
 • Duux Ovi koudwaterverdamper luchtbevochtiger PET+Nylon filter
 • De Duux Tag is door een vervangbaar filter geoptimaliseerd. Dit filter voor de Tag verwijdert de kalk uit het water en doodt bacteriën. Dit zorgt voor een hygiënische en efficiënte neveluitstoot. Het granulaat in dit filter absorbeert de mineralen uit het water waardoor kalk in het water wordt verminderd. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40 en 60%, Duux zorgt hiervoor. Daarnaast is het door middel van aromatherapie van Duux mogelijk om het gevoel van wellness in je eigen leefomgeving te ervaren.

  Duux Aromatherapie, wellness door Duux luchtbevochtiger

  Ervaar naast het comfort van een optimale luchtvochtigheid ook het genot van aromatherapie door de toepassing van de essentiële oliën van Duux. Deze essentiële oliën stimuleren de zintuigen en bieden ontspanning aan zowel lichaam als geest. Je voelt je blijer en kalmer. Door middel van aromatherapie kun je op een natuurlijke manier jouw geluk, welzijn en gezondheid stimuleren en bevorderen. De essentiële oliën van Duux hebben verschillende eigenschappen: de aangename geur van eucalyptus verlicht de symptomen van een verkoudheid, het verlicht en opent de luchtwegen. De verfrissende geur van citronella ontspant de geest en is tevens geschikt om insecten te weren. Lavendel heeft een kalmerend en ontspannend effect en is bijzonder lekker geurend. Duux Aromatherapie is verkrijgbaar in de geuren lavendel, citronella en eucalyptus:

 • Duux Aromatherapy Eucalyptus voor luchtbevochtiger (10 ml)
 • Duux Aromatherapy Citronella voor luchtbevochtiger (10 ml)
 • Duux Aromatherapy Lavendel voor luchtbevochtiger (10 ml)
 • Duux luchtbevochtiger voor de kinderkamer

  Alle luchtbevochtigers van Duux zijn uitgevoerd in een aantrekkelijk Dutch design. Zo zijn ze passend in ieder interieur en eenvoudig te bedienen. Voor de kinderkamer is er zelfs een luchtbevochtiger in de vorm van een paddenstoel. Deze Duux Mushroom Ultrasone luchtbevochtiger is een speelse uitvoering voor de allerkleinsten en staat perfect in iedere kinderkamer en biedt veel voordelen. Met 1 eenvoudige druk op de knop wordt er in een straal van 360 ⁰ koude nevel verspreid. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid snel op een comfortabel niveau gebracht.

  De regelbare instellingen geven bovendien de mogelijkheid om de neveluitstoot en het rustgevende nachtlampje optimaal in te stellen. Bovendien zorgt de ultrasone techniek er voor dat het product geruisloos en energiezuinig is. Door de ultrasone techniek vernevelt de luchtbevochtiger door trillingen die niet met het oor waarneembaar zijn, zodat de kids lekker kunnen slapen in een gezonde omgeving.

  Er komen geen producten overeen met de selectie.

  Loading...
  Bezig met laden...