Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Luchtreiniging

Luchtreiniging voor een gezond woonklimaat

We brengen steeds meer tijd binnenshuis door en krijgen daardoor steeds minder zuivere lucht binnen. Een luchtreiniger wordt dan ook steeds belangrijker en dus ook populairder. De lucht die we inademen wordt namelijk alleen maar vuiler en binnenshuis is de lucht zelfs nog tot 5x meer vervuild. De Duux Sphere luchtreiniger is een design luchtreiniger die de lucht optimaal zuivert. Om zo ook binnen gezond door het leven te gaan en altijd gereinigde lucht in te ademen.

Het merk Duux is van Nederlandse bodem en focust zich met hun innovatieve producten op de gezondheid van de gebruiker en denkt daarbij ook nog aan de uitstraling. De luchtzuiveraar van Duux is compact, heeft een strak modern design en reinigt de lucht die jij inademt.

Lees meer »

Een schone lucht voor een gezonder leefklimaat

Hoe werkt een Duux luchtreiniger dan precies? De Duux Sphere luchtreiniger bevat een ingebouwde ionisator. Deze ionisator verspreidt negatieve ionen in de lucht, de ionen hechten zich aan de kleine stofdeeltjes in de lucht. Deze stofdeeltjes worden vervolgens door het HEPA filter geleid om de schone lucht te produceren. Het actieve koolstoffilter verwijdert de gevaarlijke gassen en ongewenste geurtjes, denk aan de rook van sigaretten of kookluchtjes.

Naast het verwijderen van vervuilde lucht, kan de Sphere ook iets aan de lucht toevoegen. Als verstuiver kan de luchtreiniger ook de speciaal ontwikkelde oliën van Duux vernevelen. Voeg een aantal druppels essentiële olie aan de luchtreiniger toe en geniet in de hele leefruimte binnen no time van relaxte wellness geuren. Naast deze effecten op de luchtkwaliteit, kun je de Duux Sphere ook gebruiken als nachtlampje. Multifunctioneel dus, en alle instellingen van de Duux Sphere pas je eenvoudig aan met één druk op de knop.

Een zuivere lucht voor een gezonder leefklimaat

De luchtreinigers van Duux hebben een trendy look. Niet voor niets, want het Dutch Design is toonaangevend in de wereld van stijl. Zo kleed jij jouw interieur ook nog mooi aan. Door zijn compactheid en fraaie design zal de Duux in vrijwel elke leefruimte niet misstaan. Door het kleine handzame formaat is het ook ideaal om de Sphere overdag in je werkkamer te zetten en ’s avonds mee te nemen naar de slaapkamer. Het sfeervol verlichte LED paneel boven op het apparaat zorgt ervoor dat de Sphere eenvoudig is te bedienen. Deze trendy luchtreiniger beschikt over een handige timer- en intervalmodus.

Tot slot geeft het zuinige LED-nachtlampje extra ambiance, makkelijk tijdens de donkere uurtjes. Het nachtlampje kan ook onafhankelijk worden gebruikt. De luchtreiniger van Duux is verkrijgbaar in meerdere leuke uitvoeringen en stijlen:

Aromatherapie en een schonere lucht

Ervaar naast het comfort van luchtreiniging ook het genot van onze heerlijke aromatherapie producten door het gebruik van de essentiële oliën van Duux. Deze frisse oliën stimuleren de zintuigen en bieden ontspanning, Wellness geuren in je eigen huis of op kantoor, zodat jij ontspannen de dag doorkomt met aromatherapie. Door het gebruik van aromatherapie kun je op een natuurlijke manier jouw geluk, welzijn en gezondheid bevorderen. De essentiële oliën van Duux hebben aangename geuren, eucalyptusolie verlicht bijvoorbeeld de symptomen van een verkoudheid en het verlicht en opent de luchtwegen. De frisse geur van citronella olie ontspant de geest en weert bovendien ook vervelende insecten. Lavendelolie werkt ontspannend en kalmerend en ruikt heerlijk zomers.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...