Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Keukenmatten

Keukenmatten

Keukenmatten: stijlvol design en nuttig in gebruik

Wellicht mors je wel eens in de keuken en valt er onverhoopt een bord stuk op de grond of smeer je met de pastasaus? Een keukenmat voorkomt vlekken op de vloer en zorgt er voor dat de vloergroeven niet vollopen. Zo weet je tenminste zeker dat het vuil niet ongezien blijft liggen in de keuken. En dat is op de langere termijn wel zo hygiënisch. Bijkomend voordeel van de keukenmatten: ze zijn geschikt voor de wasmachine. Zo is schoonmaken een fluitje van een cent en blijft het fris in jouw keuken. Lees meer »

Versterk je inrichting met een mooie keukenmat

Dat een keukenmat de inrichting van je keuken een beetje kan verpesten hoeft niet direct waard te zijn. Je vindt bij Amazer! namelijk zoveel verschillende designs keukenlopers, waarmee je alle kanten op kan qua stijl. Met een luxe uitstraling of met een vrolijke uitstraling, of iets er net tussen in. Er is altijd wel een keukenmat die geschikt is voor de inrichting van jouw keuken. Kies bijvoorbeeld voor de 'Café de Paris' voor een Franse twist in je keuken. Of hou het strak met 'Todays Menu'. En voor de zelfbenoemde sterrenchef hebben we de 'Sterneküche'.

Verhoog de veiligheid in je keuken

Naast die versterking van het interieur, bewijst de keukenmat ook zijn waarde voor extra veiligheid. De keukenmatten zijn over het algemeen namelijk voorzien van antislip en het bovenmateriaal geeft vaak een stevige grip wanneer jij hier met je schoenen overheen loopt. Mors je dus wat water of frisdrank? Dan wordt het niet direct glad. De keukenmat zal op zijn plek blijven liggen en de stroeve bovenlaag voorkomt dat je snel vervelend onderuit glijdt.

Verbeter de hygiëne in je kookomgeving

Het klinkt misschien gek, maar een keukenmat verhoogt de hygiëne in jouw keuken. Zoals je in de inleiding al las, zorgt een mat er voor dat de vloergroeven niet vollopen. Zo voorkom je dat dit vuil zich maandenlang kan ophopen met alle vervelende en onhygiënische gevolgen van dien. Daarnaast absorbeert de keukenmat ook het vuil, waardoor je dit niet zomaar verspreidt naar de rest van het huis. De keukenmat zelf reinig je dan weer eenvoudig in de wasmachine.

Een keukenmat is relatief goedkoop, zeker als je bedenkt dat de keukenmat multifunctioneel zijn waarde bewijst in de keuken. Zorg dus voor een originele aanwinst in je inrichting en een nuttige toevoeging voor de veiligheid en hygiëne in je keuken. Met een van de keukenmatten uit het assortiment van Amazer!.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loading...
Bezig met laden...