Setting

Gratis verzending in Nederland en België

Voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De tuintrend van 2017: binnen is buiten

tuintrend: binnen is buiten

Binnen de voordelen van buiten: de trend van het moment is Binnen = buiten! Comfortabel kunnen loungen in de tuin, moestuinieren in een kleine ruimte en het eten uit eigen tuin direct kunnen bereiden in een mooie buitenkeuken. Op deze trendpagina lees je hoe je de trend binnen = buiten bij jou thuis toe kunt passen.

Comfortabel loungen in de tuin

De plastic kuipstoeltjes die vroeger in elke tuin stonden zaten minder lekker dan de bank binnen. Daardoor zaten we alleen met prachtig weer en barbecues buiten. In de binnen=buitentuin kun je buiten zo comfortabel zitten, liggen of hangen dat je er elk moment wil zijn. Wat dacht je van een loungeset, hangmat of ligbed?

Droog en uit de zon

Ken je dat, dat je eindelijk vakantie hebt en het juist dan alleen maar regent? Ook op slechte dagen of wanneer je wegbrandt in de zon kun je nu van de tuin genieten. Met een terrasoverkapping, prieel of paviljoen zit je beschut van de elementen. Ook om droog buiten te kunnen roken is dit een ideale oplossing.

Buiten kokkerellen

Een buitenkeuken mag niet missen in de binnen=buitentuin. De buitenkeuken die in bijna elk Nederlands huishouden te vinden is, is de barbecue. Deze hebben we ook van de speciale Jamie Oliver BBQ’s collectie. Voor de echte buitenkeuken zijn onze pizzaovens die ook als barbecue of stoomoven gebruikt kunnen worden een aanrader.

Warmte zoals binnen

De dagen zijn voorbij dat we het buiten zo koud hebben als dat de temperatuur is. Slechte zomers zijn minder erg en we verlengen het seizoen in het voorjaar en het najaar. Oplossingen zijn bijvoorbeeld terrasverwarming en tuinhaarden.

Ga verticaal voor meer ruimte

Een balkon of stadstuin is snel vol. Zeker met een fijne loungehoek, buitenkeuken, eethoek, opbergruimte en misschien nog wel meer zoals speeltoestellen en een vijver. Met de trend van het moment om te moestuinieren en te eten uit eigen tuin, blijft dan weinig ruimte over. Een oplossing kan zijn om de hoogte in te gaan in plaats van de breedte, door verticaal te gaan tuinieren. Een patiokas neemt weinig ruimte in maar je hebt wel de voordelen van een kas. Met de wandplantenbakken kun je kruiden en plantjes kweken aan de schutting of de buitenmuur.

Genieten van de tuin met Amazer!

Kortom, genieten van de tuin begint bij Amazer! Blader lekker door onze webshop, droom van de mogelijkheden in jouw tuin en maak er écht jouw plekje van.

Loading...
Bezig met laden...